DON Hoveniers

Uitvoerende partner

Een droomtuin is voor iedereen anders. Dit doet GBI in samenwerking met geselecteerde partnerbedrijven als uitvoerende partij. DON Hoveniers is hier een van. DON Hoveniers is met haar tientallen jaren ervaring een zeer kundige en betrouwbare partner voor de realisatie van uw droomtuin en daarmee golden partner van GBI. DON Hoveniers is verantwoordelijk voor de realisatie van exclusieve tuinen in diverse stijlen en maten. Uiteraard op uiteenlopende locaties.

Bekijk projecten van DON Hoveniers

Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

2023
De heg snoeien, gras maaien en onkruid wieden. Verlang je naar een permanent vakantiegevoel in je tuin? Ontdek hoe Sylvia en Jelle samen met het ontwerpteam van Gardens Beyond Imagination van de nieuwe tuin hun favoriete vakantiebestemming maken.

Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

2023
De landelijke tuin van Piet en Truus is onderdeel van een luxe nieuwe buitenruimte. De buitenruimte past bij de Gooische bouwstijl van de nieuwbouwvilla. Bekijk hier het tuinproject van Piet en Truus.
Tuinkamers

Een tuin die past bij je levensstijl: ontspannen, sporten en genieten

2023
Onkruid. Modder. Afgewaaide takken. Jos heeft genoeg van de chaos in zijn tuin. ‘Ik wil in mijn tuin genieten als een God in Frankrijk.’ Hoe? Bekijk het resultaat van de nieuwe tuin van Jos: een landelijke wellnesstuin met Franse elementen. 

Landelijke tuin met groen en comfort

2021
DON Hoveniers realiseerde een inspirerende tuin vol kleur en comfort

Moderne wellnesstuin in Westland

Speelse accenten zijn de afwisselend geplaatste staptegels, klinkers en betontegels rondom het huis. Hier is het adembenemend vertoeven.
Buiten­keukens, Domotica, Tuin­meubelen, Verhardingen, Wellness

Groene tuin met wellness

Genieten van luxe tuin met wellness faciliteiten en ruim terras in deze groene oase.
Wellness, Zonwering

Luxe tuin aan het water

2020
Deze luxe wellnesstuin aan het water in Numansdorp is uniek en van alle gemakken voorzien.

Veelzijdige villatuin in bosrijke omgeving

2021
Een moderne, indrukwekkende tuin bij een luxueuze villa. Tezamen een prachtig geheel.

Moderne tuin met veel groen en privacy

2022
Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze moderne tuin. Er is gewerkt met hoogte verschillen, verschillende materialen en knusse plekken om heerlijk tot rust te komen.

Dromerige wellness tuin in Rotterdam

Een dromerige tuin afgestemd op de waterrijke omgeving rondom de moderne villa.
Verhardingen, Domotica, Wellness

Champions of luxury

DON Hoveniers komt uit het Westland, maar ook daarbuiten weten opdrachtgevers deze GBI partner goed te vinden. Zo heeft zij bijvoorbeeld projecten gerealiseerd in Kerkrade, op Texel, in België en zelfs in Zwitserland. DON Hoveniers kent geen grenzen! Al ruim 45 jaar zet zij haar kennis en liefde voor het vak in om mooie tuinen te creëren voor particulieren en zakelijke relaties.

 

Iedere dag gaat het vaste team van hoveniers aan de slag met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Waar externe specialisten nodig zijn, beschikt zij over een eigen netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Daarbij werkt ze met de allerbeste materialen, zodat uw tuin er jaren later nog steeds perfect uitziet en er op ieder gewenst moment genoten kan worden van de luxe buitenruimte. In een tuin, ontworpen door GBI en gerealiseerd door DON Hoveniers, is het heerlijk vertoeven.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.