DJS Hekwerken & Toegangstechniek

Hekwerken en Toegangstechniek

Bij DJS Hekwerken zijn we sinds 1995 gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Onze expertise omvat het ontwerpen, vervaardigen en monteren van hoogwaardige oplossingen, waarbij we de perfecte combinatie vinden tussen klassiek vakmanschap en moderne technieken. Elk van onze poorten is uniek en wordt exclusief voor onze klanten vervaardigd, met aandacht voor de wensen van de klant, gevoel voor design en een diepgaande kennis van techniek.Luxe tuin met uitzicht over water in Gelderland

Een luxe en tevens moderne tuin, passend in de omgeving aan het water, die de gehele voortuin van de statige villa bestrijkt. De prachtige vijver naast de ruime oprijlaan maken dat de buitenruimte, bij binnenkomst al een gevoel van ‘thuiskomen’ creëert.
Buiten­keukens, Domotica, Tuin­meubelen, Verhardingen, Wellness

Luxe tuin met ultieme wellness in Noord-Holland

Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt.
Wellness, Domotica, Verhardingen

Weelderige, landelijke villatuin in Brabant

Een luxe en tevens warme tuin, passend in de groene omgeving, rondom deze moderne villa.
Domotica, Verhardingen, Wellness

Villa met elektrische schuifpoort

De toegang tot het domein geschiedt middels een elektrische schuifpoort op rail of via de voetgangers looppoort, voor het design is gekozen voor een stalen frame welke bekleed is met onbehandelde Iroko houten panelen.

Over DJS Hekwerken en Toegangstechniek

Een poort van DJS geeft uw woning extra allure!
Een stijlvolle toegangspoort bij DJS Hekwerken markeert niet alleen de grens van een perceel, maar is ook bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers.

Met een scherp oog voor uw wensen, gevoel voor design en diepgaande technische kennis creëren wij poorten die niet alleen functioneel zijn maar ook een verfijnde uitstraling aan uw woning toevoegen.

Unieke poorten
DJS Hekwerken gaat verder dan de standaard hekwerk oplossingen, met een exclusieve benadering voor elke toegangspoort. Geen enkele poort is hetzelfde, want ze worden exclusief voor de klanten gemaakt.

Onze stijlen variëren van modern tot klassiek, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout, en van handbediend tot geautomatiseerd.

Kiest u voor onze klassieke poorten, die zijn geïnspireerd door eeuwenoude ontwerpen, waarbij elk detail met zorg is uitgewerkt. De rondingen en versieringen geven de poorten een unieke uitstraling, compleet met bijpassende klassieke lantaarns.

Of bijvoorbeeld een hekwerk met een landelijke uitstraling, vervaardigd van stoere materialen, waarbij elementen als zichtbare schoren herinneringen oproepen aan de traditionele landhekken. Of toch liever modern? U herkent deze poorten aan de strakke lijnen, moderne materialen en abstracte elementen.

Bij DJS kiest elke klant uit meer dan zestig doordachte modellen draai- en schuifpoorten in diverse stijlen.

Onze opdrachtgevers vinden vaak inspiratie in onze stijlselectie, waarbij poorten naar specifieke wensen kunnen worden aangepast met verschillende accessoires en technieken. Als dit niet voldoende is, bieden we ook de mogelijkheid van individueel ontwerp.

Voor een persoonlijk tintje kan de naam van het huis of perceel in de poort worden verwerkt. Bij DJS Hekwerken streven we ernaar om elke poort uniek en perfect passend bij de klant te maken.

Experience Center
In 2017 heeft DJS een geheel nieuw pand betrokken naast de A15. In het enige Experience Center in de Benelux op hekwerk gebied, kunt u vele modellen en stijlen hekwerken bekijken en volledig personaliseren met diverse accessoires naar uw wensen. De modernste technieken voor het bedienen van uw poort met een smartphone of tablet worden getoond. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren productspecialisten tonen u ook graag de productieprocessen. Ervaar hoe de vonken ervan afspatten in de werkplaats waar het staal bewerkt wordt!

In één dag geplaatst
Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. De poort komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

Service en onderhoud
Bij DJS Hekwerken staat service centraal. Wij hechten grote waarde aan klanttevredenheid en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard voor onze technische producten. Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en (vrijwel) dagelijks worden gebruikt is goed onderhoud voor een stabiel werkende poort uitermate belangrijk. Daarom staan de servicemonteurs van DJS 24/7 ter beschikking. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.