Jacquelines werkplezier bij Gardens Beyond Imagination

februari 15 2024
Jacqueline van Laere is het kloppend hart van de financiële afdeling bij Gardens Beyond Imagination. Hier vindt ze haar ideale baan. Dagelijks geniet ze van een perfecte mix van werkplezier, vrijheid, vertrouwen en afwisseling, in een schitterende, groene omgeving

Werken bij Gardens Beyond Imagination

De zoektocht van Jacqueline naar de ideale baan eindigt bij Gardens Beyond Imagination. “Het sollicitatiegesprek met operationeel manager Leila Poortvliet was zo anders dan wat ik gewend was. Tijdens het sollicitatiegesprek stond ik centraal. Ik voelde belangstelling en aandacht. Leila stelde veel vragen aan mij en ik zag dat ze aandachtig naar mijn antwoorden luisterde."

Jacqueline van Laere

Verder maakte het Experience Center diepe indruk op mij. Ik wist gelijk: Gardens Beyond Imagination is de plek waar ik wil werken.”

De werkomgeving is bijzonder ingericht:

  • Groene bomen
  • Een zwembad
  • Modern, luxe ingerichte werkplekken
  • Verse koffie
  • En een gezellige lunchplek

De rol van Jacqueline 

Jacqueline heeft een belangrijke rol in het financiële team. “De afwisseling in mijn werk is enorm. Het ene moment controleer ik facturen, het andere moment plan ik ze in of beantwoord ik snel een vraag van een collega. Deze veelzijdigheid houdt mijn werk uitdagend en interessant.”

 "groen, inspirerend en positief." Zo beschrijft Jacqueline de werkomgeving. Verder is ze dol op de groene werkomgeving en het uitzicht op het zwembad, wat een gevoel van rust en ontspanning geeft. "Het werkt bijna als een minivakantie elke dag", zegt ze lachend. Daarnaast kan ik met mijn vragen terecht bij Leila, dat is ook fijn.”

 

Werkzaamheden 

De vrijheid en zelfstandigheid in haar werk zijn aspecten die Jacqueline bijzonder waardeert.  Zo beheert Jacqueline de financiële processen, van controle tot planning. "Het geeft me een gevoel van voldoening en trots om te zien hoe mijn werk bijdraagt aan het succes van het bedrijf."

Jacqueline waardeert de flexibiliteit en diversiteit van haar werk. Het schakelen tussen verschillende taken, zoals het beantwoorden van dringende vragen over facturen en facturen inboeken, houdt haar werk dynamisch. "Deze afwisseling en het snel moeten reageren, vind ik juist leuk."

Na een drukke werkdag komt Jacqueline thuis tot rust. Lekker op de bank onderuit Netflixen of naar buiten met hond Lola. Zo laad ik weer op na een drukke werkdag.

Ben je mijn nieuwe collega?

 "Wie op zoek is naar een plek waar professionele groei en een unieke werksfeer samenkomen, moet zeker solliciteren en bij ons langskomen. Ontdek bij Gardens Beyond Imagination de ontspannen werksfeer. Kom langs en ervaar het zelf.”

Ontdek op deze pagina

Gerelateerde artikelen

De 5 voordelen van een vrijstaande tuinkamer

Luxury event 2024

Luxury Performance Event 2024

De tuin van de toekomst

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.