Verhardingen

Verhardingen, fenomenale materialen

Natuursteen blijft met haar robuuste en tijdloze uitstraling een echte eyecatcher in de buitenruimte. Of er nu wordt gekozen voor hardsteen, leisteen, graniet of basalt als basis voor staptegels, terrasstegels of de bekende vijverrand. Geen steen is hetzelfde en elke tegel kan anders tonen. Het prachtige ruwe karakter, in combinatie met andere pure materialen, zorgt voor een unieke sfeer in de tuin. Het leeft, ademt en wordt mooier naarmate de tijd verstrijkt. Ook andere oplossingen vallen binnen het keuzepalet, denk bijvoorbeeld aan keramiek, deze gebakken tegels met print simuleren natuursteen zijn lichter van gewicht, kleur- en slijtvast. Of laat je oog vallen op het ruime aanbod aan betonstenen met haar prachtige groeven en moderne uitstraling.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Opzoek naar meer tuin inspiratie?

Bekijk de exclusieve mogelijkheden en laat je inspireren

Bekijk meer luxe en exclusieve projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.