Warmte in de patio en tuinkamer

Deze gesloten gashaard is de perfecte roomdivider, die de woon- en eetkamer op een subtiele manier van elkaar scheidt.
U kunt vanuit elke hoek genieten van het prachtige haardvuur, dat sfeer en warmte brengt. De ombouw is brandwerend
en uitgerust met een speciale TV en audio oplossing. Het luxe goudkleurige behang maakt het geheel af.

Patio
Deze open gashaard is op maat gemaakt voor deze specifieke ruimte met het hoge plafond. De behaaglijke warmte creëert
een heerlijk en ontspannen sfeer in de ruimte. Gashaarden zijn tegenwoordig aan te sluiten op zowel aardgas als (bio-) propaangas
en te bedienen met afstandsbediening of via uw domotica systeem.

Tuinkamer
Met deze gaskachel verwarmen we de tuinkamer snel en comfortabel, terwijl de hoofdverwarming op een lager niveau gebruikt
wordt. Zo besparen we in energiekosten en genieten we van een aangename sfeer.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.