Vrijstaand glazen tuinkamer in Barneveld

We hebben al veel bijzondere aluminium tuinkamers ontworpen en gerealiseerd. Deze vrijstaande glazen tuinkamer in Barneveld is daar een perfect voorbeeld van:

Deze tuinkamer is een volledig eigen ontwerp!

Het design van deze tuinkamer is uniek en is volledig een eigen ontwerp. De bewoners van de woning zochten een authentieke buitenkamer. Frequent wordt een buitenkamer in een hoek van de tuin of tegen de woning geplaatst. Vrienden en familie adviseerden dit ook. Maar dat had niet de voorkeur van de bewoners.

Daarom is deze tuinkamer uniek gepositioneerd, niet aan de zijkant maar in het midden van de tuin. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat ze de tuin van elke kant ervaren, in welke richting ze ook kijken.

De minimalistische, luxe details van de aluminium tuinkamer.

De schoonheid van deze tuinkamer zit vooral in de onopvallende details. Juist het onopvallende valt op. De bewoners kozen namelijk bewust niet voor een buitenkamer met een robuust karakter.
Daarom is gekozen om zoveel mogelijk glas te gebruiken, een van de basiskenmerken van de aluminium tuinkamers Van van Ee. Door deze keuze is de glazen tuinkamer bijzonder transparant en oogt de tuinkamer heel open en vriendelijk.

Een tuinkamer met een uniek symmetrisch glazen dak.

Belangrijk maar onopvallend is de symmetrie van deze tuinkamer. De tuin van deze bewoners is namelijk vierkant gevormd. De tuinkamer sluit met dezelfde vorm daarop aan. Maar niet alleen de glazen wanden zijn symmetrisch, deze vierkante symmetrie is verder verwerkt in het dak.

De bewoner heeft gekozen voor een uniek glazen dak, waarvan de vier zijden gelijk zijn. De glazen wanden van het dak zijn verwerkt in het overstek. De dragers van aluminium zijn op deze manier zo onopvallend en toch fascinerend mooi.

Architect

Van Van Ee

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.