Vlonderterras langs vijver bij smaakvolle villa

Het grote terras loopt vanaf de villa naar de tuinkamers en omlijst de vijver. Vanuit esthetisch en praktisch oogpunt is er gekozen voor Millboard Enhanced Grain vlonderplanken van AlterWood: een moderne en strakke plank met een eigentijdse uitstraling. De prachtige roodbruine tinten en kleurdiepte van Coppered Oak doen denken aan hoogwaardig hardhout. Het terras straalt daarmee luxe en klasse uit, zoals dat hoort bij een vijver-designtuin.

Dankzij de unieke samenstelling van de vlonderplanken en de niet-poreuze veerkrachtige Lastane™ toplaag kunnen algen zich niet afzetten. Het materiaal is van zichzelf erg stroef en scoort hoog op antislip niveau. Ideaal dus rondom waterpartijen, maar ook bij nat weer is dat een enorm voordeel. De toplaag is bovendien UV- en weerbestendig, waardoor deze niet verkleurt en niet gaat rotten. Dit terras is een duurzame, onderhoudsvrije oplossing waar jarenlang niet naar omgekeken hoeft te worden.

“De vlonderplanken zijn verrassend natuurgetrouw en dankzij deze kleur krijgt het terras zijn warme en rijke uitstraling. Niet van echt hout te onderscheiden!” – Huiseigenaar

Architect

Visser tuinen

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.