Fascinerend design, strakke lijnen en optimaal comfort.

Fascinerend design, strakke lijnen en optimaal comfort. Deze lamellen tuinkamer in het Betuwse Lienden biedt het allemaal. De klant was bezig met een grote tuinrenovatie en was op zoek naar een plek om comfortabel bij het zwembad te verblijven. Een plek waar zonnige zomerdagen naadloos overgaan in lange zomeravonden. Aan Van van Ee de uitdaging om hier een passend ontwerp voor te maken.

Strak en symmetrisch design

Een duidelijke wens van de bewoners van deze villa in Lienden was het strakke en symmetrische design. In het ontwerp van de 10 jaar terug gebouwde woning was dit symmetrische design duidelijk terug te zien en ook in het tuinontwerp is dit een duidelijk uitgangspunt. Er is daarom voor gekozen om de lamellen tuinkamer recht tegenover het zwembad te positioneren. De vaste wand aan de achterzijde met aan weerszijden daarvan een lamellenpaneel past ook goed in het totaalontwerp.

Luxe accessoires voor een comfortabel buitenleven

De lamellen overkapping is uitgebreid tot een complete tuinkamer. Zo koos de opdrachtgever voor lamellen en glazen wanden rondom om ongewenste wind, zon en inkijk tegen te gaan. Verder is de tuinkamer voorzien van dimbare en sfeervolle LED-verlichting in combinatie met luxe infrarood heaters. Alles bij elkaar een luxe totaalplaatje met optimaal comfort.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.