Verander je tuin in je favoriete vakantiebestemming

De heg snoeien, het gras maaien en onkruid wieden. Ben je in je tuin vooral aan het werk? Verlang je naar een permanent vakantiegevoel in je tuin? Ontdek hoe Sylvia en Jelle van hun nieuwe tuin hun favoriete vakantiebestemming maken. 

Sylvia en Jelle wonen samen met hun zoons: Boaz en Sem aan het water. De groene hagen, bomen, struiken en siergrassen geven de tuin een landelijke en romantische sfeer. We bekijken hier de nieuwe tuin van Sylvia en Jelle.

 

Het tuinontwerp

De tuin van Sylvia en Jelle bestaat uit verschillende zithoeken. Voor ieder weerstype is er een zithoek.

Het tuinontwerp verdeelt de nieuwe tuin in 5 zithoeken:

·       Een zithoek aan het water.

·       Een speelplek met trampoline.

·       Een loungeplek met ligbedden.

·       Een zomer chic terras aan de woning.

·       Een eethoek met een ingebouwde BBQ.

 

De tuinstijl is landelijk met moderne elementen

Het terras en de eethoek lopen in elkaar over door de keramische betonlook tegels. De tegels geven het terras en de eethoek bij het huis een moderne sfeer.

De metalenbak verdeelt het terras en de eethoek in twee zithoeken. De leverancier van de metalenbak lakt de bak met poeder (poedercoating). De poederlak beschermt het metaal tegen roest. Hierdoor is deze bak waterbestendig.

De aluminium pergola trekt de aandacht in de tuin. Door de pergola krijgt de tuin diepte. Verder verbindt de pergola de speelplek van Boaz en Sem met de loungehoek.

De ingebouwde sfeerverlichting in de design pergola verlicht ’s avonds het wandelpad. Hierdoor ontstaat een romantisch doorkijkje.

De tuin straalt rust uit. Zo vormen de rechte lijnen van de serre en de tuin één geheel. Samen met de natuurlijke kleuren van de tegels en de tuinmeubels.

 

Vakantiegevoel in eigen tuin

Sylvia: ‘In onze tuin hebben we het hele jaar door een vakantiegevoel. Eigenlijk hoeven we niet meer op vakantie. We genieten van een siësta op de loungebank of van een verkwikkende buitendouche.

Na een dag varen stappen we veilig uit de boot op de antislip vlonderplanken. En genieten we samen met vrienden in de zithoek aan het water van de voorbijvarende schuiten.’

Sylvia en Jelle wanen zich op een Italiaans terras. Door de Italiaanse designtuinmeubelen en de luxe uitgevoerde parasols. Helemaal wanneer Eros Ramazzotti uit de draadloze boxen klinkt. Op frisse momenten zoeken Sylvia en Jelle de warmte op onder de terrasheaters.

 

Maak van je tuin je favoriete vakantiebestemming

Van designtuinmeubels, tegels en buitendouches tot lamellenoverkappingen, tuinverlichting en parasols: ontdek In het Garden Experience Center alles wat je nodig hebt voor een vakantiegevoel in je tuin.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.