Strakke groene tuin met diverse terrassen

Deze strakke, groene tuin is een ware oase van rust. In deze tuin hebben we een goede balans weten aan te brengen in kleuren, materialen en beplanting waar je de seizoenen goed bij herkent. Verschillende terrassen worden gecreëerd door de afwisseling in steensoorten.

Het meest opvallende deel van deze tuin is de glazen tuinkamer met een dak van lamellen. Hierdoor kan er het jaarrond genoten worden, zowel buiten als binnen.

Aan de voorzijde van de woning bevind zich een royale oprit van gebakken klinkers. Er is hier ruimte voor zeker vier auto’s. In de voortuin vind je ook een pergola waar prachtig klimop een klein nisje creëert.

Oppervlakte

750m2

Gebouwd in

2012

Architect

DON Hoveniers

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.