Stijlvolle, moderne villatuin

Deze statige rietgedekte villa verdient een bijpassende buitenruimte. In dit unieke ontwerp is het royale aantal vierkante meters goed benut. Alle elementen voor luxe recreëren zijn aanwezig en tegelijkertijd is het open karakter behouden. Het eerste dat opvalt, is de witte kleurstelling. De tuin is een verlengstuk van de woning geworden. De ondergrond is juist afwisselend, met grote vloertegels, kleine klinkers, witte kiezels en een houten pad. Deze aantrekkelijke variatie ziet u ook terug in de schutting: deels riet, deels hout, deels witgepleisterd. Het groen in de vorm van siergrassen en een enkele witte bloem zorgen voor de verbinding, en de bomen voor de dieptewerking. De overdekte houten veranda, de tuinkas en de witte poort geven net de landelijke touch. Het resultaat is uitnodigend, stijlvol en ingetogen.

Genieten van een stijlvolle, moderne tuin met overdekte houten veranda en tuinkas.
Een prachtige moderne villatuin met volop landelijke elementen: een overdekte houten veranda, tuinkas en witte poort. De bewoners genieten het hele jaar door van het buitenleven door de verschillende loungeplekken, met zorg gesitueerd, die ieder moment van de dag zon of juist beschutting bieden.

Oppervlakte

500m2

Gebouwd in

2020

Architect

Don Hoveniers & Ten Bosch Tuindesign

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.