The Maybourne Riviera

Tuuci heeft meer dan 100 parasols mogen leveren aan The Maybourne Riviera, een prachtig hotel gebouwd op een rotsachtig schiereiland hoog boven het pittoreske Franse stadje Roquebrune-Cap-Martin.

Het hotel beschikt over negenzestig prachtig ingerichte kamers en suites, allemaal met een privéterras en een adembenemend uitzicht op de kustlijnen van Cap-Martin en Italië in het westen en Monte-Carlo in het oosten.

The Maybourne is met haar spa, kruidentuin, oude tuinen, citrusboomgaarden én binnen- en buitenzwembaden het perfecte toevluchtsoord om heerlijk tot rust te komen. Alle buitenruimtes zijn ontworpen door Jean-Michel Wilmotte, waarbij de schaduw gecreëerd wordt door Tuuci’s Ocean Master M1 Classic, Ocean Master MAX Cantilever, Ocean Master M1 Manta en Ocean Master M1 Zero Horizon-modellen. De elegante, moderne en stijlvolle parasols matchen perfect met de unieke hotelruimtes die ontworpen zijn door ‘s werelds meest erkende kunstenaars, ontwerpers en architecten.

Sinds de oprichting in 1997 heeft Tuuci een breed scala aan producten gelanceerd, waaronder klassieke parasols, cabanas en lounges in zowel modern design als in vintage stijl, allemaal met de hand gemaakt. Naast de esthetiek hecht Tuuci veel waarde aan de duurzame kwaliteit van haar producten en hun gebruiksgemak. Veel grote hotelketens en luxe resorts van over de hele wereld hebben al voor Tuuci producten gekozen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.