Optimaal genieten van het buitenleven

Tuinarchitect Erik van Gelder was op zoek naar een buitenkeuken passend in zijn showtuin in Woudenberg. Niet alleen moest de FIDDR opvallen in zijn royale tuin. Ook wilde hij er gezellig kunnen koken en diner met zijn gezin. Samen met hem stelden we deze ruime buitenkeuken met houtskoolbarbecue en pizza-oven samen.

De focus lag op kwaliteit mengen met gezelligheid. De deuren van opvallend Dekton® Laurent hebben een prachtige donkere kleur doorkruist met gouden aders. Deze fronten zijn niet alleen mooi, maar ook extreem duurzaam. Door de veelzijdigheid van de FIDDR kan Erik met zijn kinderen allerlei heerlijke gerechten klaarmaken. Met elementen zoals The Bastard barbecue en Alfa Forni pizza-oven wordt er daarnaast geen compromis gesloten in de kwaliteit.

Alfa Forni Pizza-oven
‘s Werelds meest innovatieve pizza-oven. Alfa blijft innoveren, maar houdt altijd de Italiaanse tradities in stand. De karakteristieke stalen koepel is een perfecte match tussen traditie en technologie.

Black Bastard Barbecue
Een innovatieve houtskoolbarbecue van Hollandse bodem. Deze barbecue is efficiënt in gebruik. Vervaardigd uit cordieriet keramiek, wat bestand is tegen zeer hoge temperaturen.

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.