Inspirerende showtuin

Studio Linda Wester ontwerpt duurzame tuinen in het hogere segment met oog voor de omringende omgeving, de stijl van de woning en de persoonlijke smaak van de bewoner. Ze combineert groen met strakke lijnen en organische vormen in een tijdloos design. Dat deed ze ook bij haar eigen tuin, die als showcase dient om mensen te inspireren. Ze paste er diverse verschillende producten toe, waaronder Millboard van AlterWood.

In deze tuin zijn de composiet planken toegepast rondom het zwembad en het naastgelegen zonneterras. Zo heb je de look & feel van hout, maar dan zonder de nadelen ervan.

De strakke en moderne Enhanced Grain plank en de gekozen tint Golden Oak sluiten qua uitstraling volledig aan bij de stijl van de woning en contrasteren mooi met de overige toegepaste materialen. Golden Oak is dé duurzame, veelzijdige klassieker met de uitstraling van natuurlijk hout. De natuurlijke lichtgouden tint zorgt voor een rustgevende sfeer. Naast de esthetische factor is er ook gekeken naar duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal.

De vlonderplanken hebben een unieke samenstelling, waardoor ze niet kunnen kromtrekken of splinteren. Dankzij de niet-poreuze veerkrachtige Lastane™ toplaag kunnen algen zich niet afzetten. Bovendien is het materiaal van zichzelf erg stroef waardoor er bij nat weer of rondom een zwembad geen slipgevaar is. Bijkomend voordeel hierbij is dat de speciaal ontwikkelde schroeven verdwijnen in de toplaag en je dus prima met blote voeten kunt rondwandelen zonder risico. Doordat de toplaag UV- en weerbestendig is, zal deze niet verkleuren of gaat rotten. Voor een perfecte en strakke afwerking rondom het zwembad is er gebruik gemaakt van de bijpassende randafwerking. Zo is er een mooi geheel ontstaan. De Millboard planken van AlterWood combineren de luxe en karakteristieke uitstraling van hout met duurzaamheid en onderhoudsgemak.

“Ik heb ook bij mijn eigen tuin gekozen voor Millboard van AlterWood omdat ik dit regelmatig voorschrijf in mijn tuinontwerpen. Net als mijn klanten ben ik hier erg content mee.” – Linda Wester

Architect

Studio Linda Wester

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.