Een paviljoen van luxe en design

Embrace the outdoors – Pavilion Series

Een paviljoen, een plek gevormd door de natuur, gesmeed door puur design. Een serene oase van kalmte en sfeer, waar, te midden van de drukte, de tijd even stil kan staan. Een echo van ruimte en inspiratie. Een plek in de tuin, afgesteld op jouw persoonlijke visie.

De inspiratie voor de Pavilion Series is gebaseerd op buitenlandse culturen en de daarbij behorende interpretatie van buiten genieten. De natuur verandert en neemt overal een andere vorm aan, wat resulteert in ontelbaar veel prachtige kleuren, vormen en geuren.

Samen creëren de drie paviljoenen een lijn ontwerpen die veelzijdig is in stijl, zodat vrijwel elke type tuin verrijkt kan worden met een paviljoen. 

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.