Een buitenkeuken om mee te showen

Oprichter van Gardens Beyond Imagination Martijn Poortvliet wilde graag een eigen buitenkeuken in de showroom. Deze moest bij de kwaliteit van de rest van de showroom passen. “Alles wat we doen is tot in de puntjes afgewerkt, dat zie je ook terug in deze keuken. Het totaalplaatje is gewoon sexy.”

Bij deze buitenkeuken is gekozen om de fronten, zijkanten en het werkblad in te leggen met Dekton. Door de keuken op wielen te zetten is deze mobiel en kan Gardens Beyond Imagination de buitenkeuken meenemen naar events. Als barbecue is er gekozen voor een Big Green Egg: “De Big Green Egg is gewoon de beste kamado die er is.”

Luxe elementen uit dit project

Big green Egg barbecue

De originele kamado. Big Green Egg staat voor kwaliteit. Het is de meest geliefde kamado van de allerbeste keramiek. De mogelijkheden van deze barbecue zijn grenzeloos.

Dekton fronten, zijkanten en werkblad

Dekton is slijtvast, kras-, stoot-, water- en vlekbestendig en bestand tegen extreme temperaturen en zelfs brand. Daarnaast is Dekton® ongevoelig voor UV-straling waardoor de prachtige Laurent-kleur niet zal vervagen. Perfect voor de buitenkeuken

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.