Dakterras in hartje Amsterdam

Midden in de Jordaan Amsterdam staan twee gloednieuwe woongebouwen, waar beide mens en natuur welkom zijn. Groenmarkt ontworpen door architecten Bastiaan Jongerius en Ronald Janssen bestaand uit twee gebouwen, één aan de kant van de Singelgracht en de ander aan de kant van de Marnixstraat. Wij als team Dacks hebben mogen bijdragen aan het prachtige dakterras van het Singelgrachtgebouw.  

Het dakterras is geheel volgens de natuur ingericht, het idee van het terras was het creëren van een duinlandschap. Met meters hoge zand en verschillende duinplanten. Ook is het dak voorzien van verschillende insecten en vogelappartementen. Als team Dacks hebben wij dan ook gekozen voor de prachtige Fermob Luxembourg lijn in de kleur Willow Green. Deze kleur past mooi tussen het duinlandschap en de natuur. De stoelen zelf zijn hufterproof en de perfecte aanvulling voor dit prachtige appartementencomplex.   

 

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.