Bijzondere event locatie in Cuijk

Evenementenlocatie “Inspyrium” is allesbehalve standaard. Gelegen te midden van een bomenkwekerij in een prachtige bosrijke omgeving in Cuijk, ademt deze locatie een atmosfeer van ultiem buitenleven. Het meest bijzondere plekje van deze locatie vindt men misschien wel op de daktuin, een oppervlak van 1.200 m2 waarin duurzaamheid resulteert in een prachtige groene omgeving. De moderne frames van LuxxOut vormen een verfijnde en toch subtiele toevoeging tussen de het samenspel van bomen en planten van Inspyrium. Waar sommige mensen aluminium soms als kil afdoen, laat dit project zien dat de werkelijkheid het tegenovergestelde kan zijn. Door de begroeiing op te laten klimmen tegen de aluminium constructie ontmoeten design en natuur elkaar op harmonieuze wijze. Door Voor vele vakgenoten zullen deze plaatjes wellicht wat herkenning oproepen naar het jaarlijkse Meesters In De Tuin event, dat wordt gehost op deze locatie. 

Oppervlakte

1200m2

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.