Beachy-bohemian terrasuitstraling bij huis aan zee

GreenBird Gardening heeft een geheel nieuw buitenplan ontworpen, met een uitgekiend beplantingsplan, subtiele verlichting en een uitgestrekt terras. Om een beachy-bohemian uitstraling te krijgen is er gekozen voor Millboard Weathered Oak in de tint Weathered Driftwood. Het is esthetisch de ideale aanvulling op de rest van het tuinontwerp. De uitstraling van Weathered Driftwood doet denken aan door de zee gewassen hout met de kenmerkende verweerde look van verouderd eikenhout. De subtiele tint en karakteristieke textuur creëert een relaxte en ontspannen sfeer.

Naast het prachtige uiterlijk van de terrasplanken, is er bewust voor Millboard gekozen vanwege de prestaties van het product. In tegenstelling tot hout zullen de planken niet kromtrekken, rotten of verkleuren. Ze scoren hoog op antislip niveau en zijn splintervrij. Er is geen speciaal onderhoud nodig en gemorst eten of drinken kan eenvoudig worden weggeveegd zonder dat er vlekken achterblijven. Wel zo handig op een terras waar volop gegeten en gedronken wordt!

“Het eindresultaat is fantastisch en overtreft onze verwachtingen. We zijn heel blij met het duurzame en onderhoudsvrije terras als prachtig onderdeel van onze mooie tuin. Het zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer. De tuin is en blijft mooi dankzij de toegepaste materialen.” – Huiseigenaren

Architect

GreenBird Gardening Ltd

Luxe elementen uit dit project

Een tuin met luxe elementen is van alle gemakken voorzien, is oogstrelend en geeft jarenlang plezier. Voor de realisatie van de luxe tuin wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, exclusieve materialen en state of the art technologie. Aan leef comfort geen gebrek. Onze partners, die hun expertise vinden in de vervaardiging van hoogwaardig oplossingen in de buitenruimte, verbinden comfort met luxe, wiens stijl aansluit op het design van de tuin. 

Er zijn geen elementen gevonden

Deze GBI-partners hebben meegewerkt aan dit project

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van jouw exclusieve tuin, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Bekijk ook eens deze projecten

De weg voorafgaand aan het genieten van jouw luxe buitenruimte kan uitdagend zijn. GBI neemt het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, uit handen. Zodat jij binnenkort zorgeloos kunt genieten van jouw exclusieve tuin.