Tuuci

Unieke parasols

GBI Partner, Tuuci, produceert al meer dan 20 jaar parasols van de hoogst denkbare kwaliteit. Het merk Tuuci heeft zich gespecialiseerd in innovatieve, unieke en stijlvolle parasols om ieder verblijf buiten op een bijzondere manier te verrijken. De collectie parasols biedt voor vele toepassingen een oplossing.

Bekijk projecten met Zonwering

Unieke design parasols

De strakke, op maat gemaakte, parasols sluiten perfect aan bij de strakke lijnen van het huis.
Zonwering

Over Tuuci

Temperaturen boven de 40 graden, stormen met een naam: voor Nederlanders zijn het relatief nieuwe fenomenen, maar in en rond Miami kijken ze er niet van op. De bijzondere parasols van Tuuci zijn ontworpen in, én gebaseerd op deze regio. Hierdoor door vallen ze niet enkel op door hun unieke design, maar staat de Tuuci parasol bekend om haar ultieme weersbestendigheid. Dit maakt Tuuci wereldwijd een begrip.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.