Schellevis®

Verbinding met natuur

Schellevis® vindt het belangrijk dat een buitenruimte rust uitstraalt én in balans is. Want in zo’n leefomgeving kun je ontspannen, ben je in je element en geniet je. Alleen of samen met anderen. De buitenruimte is het domein van Schellevis® en de natuur is hierbij een belangrijke inspiratiebron. Met respect voor de omgeving verbinden zij architectuur met de natuur. Zo dragen ze bij aan een duurzame, natuurlijke beleving van de buitenruimte.

Bekijk projecten met verharding van Schellevis

Weelderige, landelijke villatuin in Brabant

Een luxe en tevens warme tuin, passend in de groene omgeving, rondom deze moderne villa.
Domotica, Verhardingen, Wellness

Moderne tuin met veel groen en privacy

2022
Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze moderne tuin. Er is gewerkt met hoogte verschillen, verschillende materialen en knusse plekken om heerlijk tot rust te komen.

Landelijke gezinstuin in Den Haag

2021
Een echte gezinstuin, volledig ingericht om te ontspannen.

Eenheid door verbinding van terrassen

Door strakke lijnen lukte het om de binnen- en buitenruimte, de verschillende terrassen en het zwembad met elkaar te verbinden.
Verhardingen

Over Schellevis®

Al 85 jaar produceert, GBI partner, Schellevis® een uniek assortiment aan betonproducten. Tegenwoordig zijn het voornamelijk producten om tuinen, terrassen en openbare ruimtes mee in te richten. Het gehele assortiment heeft dezelfde unieke Schellevis® uitstraling. In combinatie toegepast, helpen ze elke buitenruimte te veranderen in een harmonieuze, tijdloze leefomgeving. Alles is hierbij mogelijk. Want in onze ogen bestaat voor ieder idee een mal. Zo helpt Schellevis® graag om vorm en inhoud te geven aan creatieve ontwerpen.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.