Luxcom

Buitengewoon maatwerk

Met de door Luxcom ontwikkelde productietechniek is het mogelijk om elk product te realiseren, denk daarbij aan tuinmuren, plantenbakken, luifels en buitenkamers. GBI-partner Luxcom produceert hoogwaardige producten, vervaardigd uit een speciaal ontwikkelde en met glasvezel versterkte polymeer-composiet. Het composiet met vaak polyester als drager, is onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersinvloeden. De combinatie van vormvrijheid en composiet maakt het product extreem licht en sterk.

Bekijk projecten met Luxcom

Verscholen parel in Casteren

Dit project kenmerkt zicht door de natuurlijke eigenschappen, comfort en privacy zonder daarmee afbreuk te doen aan de omgeving.
Verhardingen

over luxcom

Luxcom ontwikkelt en produceert in eigen fabriek in Nederland. Met de nadruk op maximale ontwerpvrijheid, unieke oplossingen en praktische ondersteuning. Door haar speciale productietechniek is het mogelijk om grote producten uit één stuk te vervaardigen. Of het nu gaat om overkappingen, tuinmeubels of haarden . Luxcom produceert tot op de millimeter nauwkeurig het element wat pas in uw tuin. Het materiaal extreem goed bestand tegen alle weersinvloeden wat zorgt voor de hoogste kwaliteit in zijn soort, en dat betekend eindeloos genieten.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.