Luca Lifestyle

Kwalitatief hoogwaardige plantenbakken

Luca Lifestyle – Makes the world look better!

Luca Lifestyle, partner van GBI, is een wereldwijde speler in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogwaardige plantenbakken. Luca Lifestyle beschikt over een eigen productie, waardoor hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd wordt en aan zo veel mogelijk wensen van klanten kan worden voldaan.

Luca Lifestyle is tevens exclusief distributeur van het Zwitserse merk Metallico, waardoor ook luxe plantenbakken uit RVS of aluminium in diverse vormen en metallic kleuren verkrijgbaar zijn.

Bekijk projecten met plantenbakken

Showroom vol luxe plantenbakken

Inspiratie, dat is waar het om draait in de showroom van Luca Lifestyle in Veen (Noord-Brabant).

Over Luca Lifestyle

Luca Lifestyle producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik met de garantie op vorst- en UV-bescherming gedurende 5 jaar. Het stabiele en krasvaste materiaal op polyesterbasis, ontwikkeld in samenwerking met een Belgische universiteit, zorgt voor lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling  Alle producten zijn tijdloos met een luxe uitstraling en verfijnde afwerking. Dit zorgt ervoor dat een Luca Lifestyle plantenbak een waardevolle toevoeging is aan elk huis en elke tuin!

De Metallico producten zijn een klasse apart binnen het aanbod van Luca Lifestyle. Met deze high end producten met metallic finish creëert u een blikvanger in iedere tuin!

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.