FIDDR

Exclusieve buitenkeukens

Over FIDDR®

Je buitenkeuken mag gezien worden. Iedere FIDDR is naar wens samen te stellen, waardoor iedere keuken uniek is. Bij FIDDR werken we alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare partners. Hierdoor verzekeren we jarenlang kookplezier in je eigen exclusieve buitenkeuken.

Bekijk buitenkeuk-projecten

Natuurlijke eyecatcher bij royale zwemvijver

Een buitenkeuken om als gezin van te genieten!

Optimaal genieten van het buitenleven

Echt een buitenkeuken om te laten zien!

Gastronomie in het hart van je tuin

Een buitenkeuken verbindt mensen. Het is geen opvulling van de tuin, maar een verlengstuk van je huis. FIDDR ontwerpt én vervaardigd exclusieve buitenkeukens passende in je tuinontwerp. Goede kwaliteit, strak design en voorzien van alle gemakken. Voor de handgemaakte FIDDR buitenkeukens gebruiken we alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.