COOXS

Exceptionele buitenkeukens

Een buitenkeuken van COOXS is de ontmoetingsplek van jouw tuin. Een plaats die bekoort. COOXS, partner van GBI, creëert plekken die uitnodigen tot verbinding. Buitenkeukens die het kloppend hart van de tuin vormen.

Bekijk de beste buitenkeukens

Stijlvolle buitenkeuken in Amsterdam

Centraal staat de Big Green Egg Large. Deze barbecue wordt geflankeerd door een luxe gasbarbecue van het Australische merk Beefeater en een passende outdoor-koelkast.
Buiten­keukens

Over COOXS Buitenkeukens

COOXS is ontstaan uit een passie voor het buitenleven. COOXS is ervan overtuigd dat het leven buiten mooier is. En dat het makkelijker is dan je denkt om meer buiten te zijn. Daarom brengt zij het hart van de woning naar buiten. Met adembenemende keukens die altijd buiten kunnen blijven staat. Exceptionele buitenkeukens die het comfort van binnen vertalen naar het leven buiten.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.