Bronkhorst

Exclusieve buitenverblijven

Bronkhorst, partner van GBI, ontwerpt en realiseert exclusieve buitenverblijven op maat. Een fijne plek in de tuin waar u kunt loungen, dineren, werken, sporten of overnachten. Van een modern poolhouse tot riant gastenverblijf, een tuinkantoor tot landelijke veranda. Materialen van de bovenste plank. Met een team trotse vakmensen bouwen ze aan de mooiste en meest exclusieve houtbouw projecten. Waarbij volledige ontzorging én heldere communicatie hoog in het vaandel staat.

Bekijk buitenverblijf projecten

Luxe tuin met ultieme wellness in Noord-Holland

Een sfeervolle wellness tuin passend in de groen uitgestrekte omgeving die de gehele achtertuin van de villa bestrijkt.
Wellness, Domotica, Verhardingen

Luxe tuinkamer met doorkijkhaard

2021
Laat je inspireren door deze maatwerk tuinkamer met doorkijkhaard. Een luxe tuinkamer die middenin een oase van groene planten en bomen staat.

Rietgedekte tuinkamer van eikenhout

De perfecte plek om met familie en vrienden te loungen of dineren.

Riante moderne tuinkamer

Een stijlvolle tuinkamer maakt de buitenruimte compleet.

Wellness tuinkamer met sauna

Optimaal genieten van de buitenruimte

Tuinkantoor op maat in stadstuin

Benut jouw buitenruimte optimaal.

High-end poolhouse met lounge

High-end poolhouse met ruime berging en lounge area

Over Bronkhorst

Passie voor luxe houtbouw

Bronkhorst creëert een plek in de tuin waar alle ruimte is voor ontspanning en focus. Werken, sporten, borrelen in goed gezelschap of dat ene boek uitlezen met een glas wijn. Een exclusief buitenverblijf dat tot in detail is uitgedacht. Bij Bronkhorst ontstaat dit vanuit gedegen advies en een krachtig ontwerp: mooi, duurzaam én functioneel.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.