Dacks

Design tuinmeubelen

Dacks is gespecialiseerd in outdoor luxury met als doel dé perfecte tuin te creëren om te genieten van ‘the good life’. Met haar charmes en persoonlijke aandacht probeert Dacks net dat beetje extra te geven. Niks gaat boven het leveren van kwaliteit en oprecht advies, Dacks staat klaar voor haar klanten en biedt hulp waar nodig. Daarnaast heeft zij voor ieder wat wils of je nu voor een kleurrijke, strakke of juist abstracte tuinset gaat. Het Dacks team staat je graag bij met het inrichten van jouw droomtuin.

Bekijk projecten met tuinmeubels

Landelijke tuin met groen en comfort

2021
DON Hoveniers realiseerde een inspirerende tuin vol kleur en comfort

Privé resort Ambergris Cay

Tussen de azuurblauwe wateren midden in de Caribische zee verschuilt zich het prachtige privė resort Ambergris Cay.
Tuin­meubelen

Over Dacks tuinmeubelen

Dacks staat voor toegankelijkheid, charme, kwaliteit en luxe. Met veel persoonlijke aandacht wordt er echt geluisterd naar de behoeftes van de klant. GBI begeleidt, in samenwerking met haar partner, Dacks, jou in het gehele proces van de eerste stap in de winkel tot aan het leveren van de meubels aan huis. Het leveren van kwaliteit in combinatie met complete ontzorging is het doel.

inspiratie

Ervaar ongeëvenaarde luxe in onze showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze GBI showroom. Laat je inspireren, uitdagen, verrassen en adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en tuinarchitecten. Deel je gegevens en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Achtergrondafbeelding partners

Wij werken enkel met exclusieve partners

GBI zorgt er, samen met haar high-end partners, voor dat zorgeloos genieten van de exclusieve buitenruimte, werkelijkheid wordt. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en warme samenwerkingen, leveren wij onovertroffen kwaliteit en ontwikkelen wij uitsluitend bijzondere tuinen.

Tuinontwerp
Tuininspiratie
Tuinaanleg
Over ons
Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?
Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.